< Onze reizen

Best of the West

€3500
 • Nature
 • Roadtrip

Beleef het iconische westen van de Verenigde Staten op een relaxed tempo

Uw slow travel Best of the West American roadtrip door het westen van de Verenigde Staten begint in het bruisende San Francisco. Na een paar dagen acclimatiseren in en rond deze beroemde stad, de ‘City by the Bay’, rijdt u in alle rust naar de adembenemende natuur van Yosemite National Park, waar granieten rotsformaties, gigantische sequoias en enorme watervallen het landschap domineren. Vervolgens doorkruist u de verzengende hitte van Death Valley, een onverbiddelijke woestijn van zoutvlaktes en canyons. ‘Sin City’ Las Vegas biedt daarna een welkome afwisseling met zijn extravagante entertainment. Na de drukte van Las Vegas reist u door naar de rustgevende pracht van Zion National Park en de betoverende rotsformaties van Bryce Canyon. Via de grootse Grand Canyon, waar u schitterende wandelingen langs en in de kloof kunt maken en het historische stadje Kingman aan de befaamde Route 66 reist u terug naar Las Vegas, waar uw rondreis door het magische westen van de Verenigde Staten eindigt.

Wat mag u van ons verwachten?

Indelible Travel staat voor kwaliteit, authenticiteit, exclusiviteit en inhoud. Al onze reizen kunt passen wij graag aan uw persoonlijke wensen aan. Desgewenst stellen wij uw reis volledig op maat samen. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

indelible-travel-usa-california-nevada-death-valley-star-gazing-night-stars-milky-way

Counting the stars in Death Valley National Park

Eén van de vele hoogtepunten van deze rondreis is Death Valley National Park, gelegen op de grens van Californië en Nevada. Death Valley vormt een meedogenloze symfonie van extreme hitte en surrealistische landschappen. Een plek van uitersten. Death Valley is ook één van ’s werelds beste locaties om sterren te kijken. Ver weg van stedelijke lichtvervuiling, dompelt de duisternis de woestijn in een oceaan van sterren. Met het blote oog zijn de Melkweg, planeten en ontelbare sterrenclusters duidelijk zichtbaar. De stilte van de woestijn en de grenzeloze uitgestrektheid van de hemel vormen de perfecte setting voor een onvergetelijke kosmische reis. Tijdens deze reis verblijft u één nacht in het gebied, zodat u hier ongestoord van kunt gaan genieten.

Highlights

Tijdens deze individuele rondreis per huurauto overnacht u in sfeervolle en zeer comfortabele hotels. U verblijft wat langer op de mooiste plaatsen op uitgebreid en rustig te genieten. Bovendien zijn de te rijden afstanden niet te lang. Zo heeft u onderweg genoeg tijd voor een barbecue lunch met uitzicht en is deze reis ook uitstekend geschikt voor families met kinderen.
 • San Francisco

  San Francisco, een bruisende stad aan de westkust van de Verenigde Staten, dank een groot deel van zijn bekendheid aan de iconische Golden Gate Bridge, de steile heuvels, historische cable cars en eclectische wijken zoals Fisherman’s Wharf en het kleurrijke Castro District. In San Francisco wachten kunst, cultuur en culinaire geneugten op elke hoek.

 • Yosemite National Park

  Yosemite National Park, gelegen in de Sierra Nevada van Californië, biedt u torenhoge granieten kliffen, weelderige valleien, glinsterende watervallen en eeuwenoude sequoia-bossen. Beklimmen de Half Dome en wandel langs de mistige paden naar adembenemende uitzichten.

 • Death Valley National Park

  Death Valley National Park, een uitgestrekte woestijn in Californië, is een wereld van extremen. Het is de heetste, droogste en laagste plek van Noord-Amerika. Bezoekers worden betoverd door de surrealistische landschappen, van zoutvlaktes tot zandduinen, canyons en borrelende modderpoelen.

 • Las Vegas

  Las Vegas staat wereldwijd bekend om zijn spectaculaire casino’s, luxueuze resorts, eindeloze entertainment mogelijkheden en levendige nachtleven. De beroemde Strip is bezaaid met iconische architectuur, glinsterende lichtshows en ongeëvenaarde mogelijkheden voor plezier en vermaak. Nieuwste bezienswaardigheid is de iconische concertzaal The Sphere.

 • Zion National Park

  Zion National Park, gelegen in Utah, betovert met zijn torenhoge rode rotsformaties, diepe kloven en weelderige valleien. Verkennen adembenemende wandelpaden zoals Angels Landing en de Narrows, terwijl de Virgin River zich een weg baant door de majestueuze canyons.

 • Bryce Canyon National Park

  Bryce Canyon National Park, gelegen in Utah, trakteert bezoekers op unieke geologische amfitheaters, gevormd door duizenden rode, oranje en roze hoodoos die oprijzen uit de bodem van het park. Het biedt adembenemende uitzichten, wandelpaden en mogelijkheden voor avontuur in een haast buitenaards landschap.

 • Grand Canyon

  De South Rim (zuidrand) van het Grand Canyon National Park biedt adembenemende vergezichten over één van ’s werelds meest indrukwekkende natuurlijke wonderen. U kun langs de rand prachtige en veel verschillende wandelingen maken, genieten van panoramische uitzichten, en de majestueuze diepte en kleurschakeringen van de canyon bewonderen.

 • Route 66

  De stadjes Williams, Seligman en Kingman liggen langs de legendarische Route 66 in Arizona. Ze omarmen de nostalgie van het verleden met zijn historische bezienswaardigheden, leuke winkeltjes, diners en motels. Beleef de iconische Route 66, rij langs vintage neonborden, slenter door de stadjes en geniet van de authentieke sfeer.

indelible-travel-usa-california-san-francisco-lombard-street-sunrise

Programma

 

Dag 1 – 3: San Francisco
Golden Gate Bridge | Fietstour (inclusief) | Alcatraz (inclusief) | Fisherman’s Wharf | Overnachting in Hotel San Francisco

Dag 4: San Francisco – Yosemite National Park (ca. 270 km)
Overnachting in of nabij Yosemite Valley

Dag 5 en 6: Yosemite National Park
Overnachting in of nabij Yosemite Valley

Dag 7: Yosemite N.P. – Mono Lake – Lone Pine (ca. 300 km)
In de zomermaanden kunt u via de Tioga Pass en langs Mono Lake naar Lone Pine rijden. Als de pas door sneeuwval nog gesloten is (meestal van november tot begin juni) dan passen wij de rijroute voor u aan | Overnachting in Lone Pine

Dag 8: Lone Pine – Death Valley National Park (ca. 15o km)
Overnachting hotel Death Valley National Park

Dag 9: Death Valley National Park – Las Vegas (ca. 210 km)
Overnachting in Las Vegas

Dag 10 en 11: Las Vegas en omgeving
Las Vegas | Hoover Dam | Overnachting in Las Vegas

Dag 12: Las Vegas – Zion National Park (ca. 250 km)
Via Valley of Fire (ca. 300 km) | Overnachting in Springdale

Dag 13 en 14: Zion National Park
Overnachting in Springdale

Dag 15: Zion National Park – Bryce Canyon National Park (ca. 140 km)
Via Dixie National Forrest | Overnachting in Bryce Canyon Village

Dag 16: Bryce Canyon National Park
Overnachting in Bryce Canyon Village

Dag 17: Bryce Canyon National Park – Page (ca. 240 km)
Via Grand Staircase Escalante National Monument | Overnachting in Page

Dag 18: Page en omgeving
Horseshoe Bend | Lake Powell | Antelope Canyon | Overnachting in Page

Dag 19: Page – Grand Canyon National Park (ca. 215 km)
South Rim | Navajo Point | Grandview Point| Overnachting in Grand Canyon Village

Dag 20 en 21: Grand Canyon National Park
Overnachting in Grand Canyon Village

Dag 22: Grand Canyon – Kingman (ca. 275km)
Via Route 66, Williams en Seligman | Overnachting in Kingman

Dag 23: Kingman – Las Vegas (ca. 170 km)
Einde van de reis

Indicatieprijs is inclusief overnachtingen in genoemde hotels (of gelijkwaardig), belastingen ter plaatse, autohuur (Toyota RAV 4). Exclusief intercontinentale vluchten, entreegelden, excursies (tenzij anders aangegeven). activiteiten en eventuele resort fees. Deze reis is een voorbeeld en geheel op maat samen te stellen. 

Waarom kiezen voor Indelible Travel

De organisatie en uitvoering van uw luxe vakantie of individuele rondreis is bij ons in goede handen. Daar kunt u op vertrouwen. Net zoals u kunt vertrouwen op:

Onze gedegen kwaliteit

Wij begrijpen dat uw vakantie waardevol is en uw tijd kostbaar. Reizen gaat ook om het omarmen van culturen en het creëren van blijvende herinneringen. Daarom geven wij u uit persoonlijke ervaring advies, stellen uw reis of vakantie voor u samen en verzorgen deze tot in detail.

Onze keuze voor authenticiteit

Wij geloven dat de beste manier om een bestemming te verkennen is door middel van authentieke ervaringen. Samen met onze partners ter plaatse bieden wij u een onuitwisbare ('indelible') reiservaring. Wij selecteren voor u de meest karaktervolle boutique hotels en stellen uw excursies samen opdat u de ware essentie van de bestemming ontdekt.

Onze duurzame werkwijze

Toerisme heeft impact op mensen en de wereld waarop wij leven. Door onze selectie van kleinschalige boutique hotels, onze keuze voor individuele en verdiepende excursies en door gebruik te maken van lokale partners en gidsen proberen wij de negatieve impact te verkleinen en op een verantwoorde manier de positieve effecten van het toerisme te vergroten.

Onze geruststellende zekerheden

Tales & Trails b.v., handelend onder de merknaam Indelible Travel, is aangesloten bij het Garantiefonds VZR, het Calamiteitenfonds, The Travel Club en branche-organisatie ANVR. Een prettige zekerheid voor, tijdens én na uw reis. Boekt u bij ons een reis, dan geniet u van extra zekerheid op basis van de nieuwe Europese Richtlijn Pakketreizen.

Ik heb interesse in deze reis

Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Veelgestelde vragen

Indelible Travel is een merk van Tales & Trails BV. Indelible Travel is specialist in Nederland en België in het samenstellen en organiseren van luxe, individuele (rond)reizen naar onder andere de Verenigde Staten van Amerika en binnenkort een aantal andere reisbestemmingen binnen en buiten Europa.

Onze reizen onderscheiden zich van veel ander reizen door de thematisering en de keuze voor bijzondere boutiquehotels. Slow travel is ons motto waarbij kwaliteit boven kwantiteit gaat.

Wij bieden luxe, individuele (rond)reizen aan naar de Verenigde Staten van Amerika. De komende tijd zullen wij op meer bestemmingen reizen gaan aanbieden.

U kunt via onze website niet direct boeken. Dat komt omdat wij geen reizen ‘in voorraad’ hebben. Als u interesse heeft in een van onze reizen, vraagt u bij ons een offerte aan. Na ontvangst van de offerte besluit u of u de reis definitief wilt boeken.

Onze reizen zijn flexibel en aanpasbaar aan uw specifieke wensen.