Ontdek onze slow travel reizen

Canada

Staat uw droomreis hier niet tussen?

Een onuitwisbare indruk

‘Indelible’ staat voor onuitwisbaar. En dat is wat wij u bieden: reizen met een uniek verhaal, waardevolle ervaringen en intrigerende ontmoetingen met bijzondere mensen die u altijd zullen bijblijven. Als luxury travel designers stellen wij uw individuele rondreis of luxe vakantie met verblijf in de karaktervolle boutiquehotels in onder andere Noord-Amerika en Azië vakkundig samen. Exclusief en met extra focus op kwaliteit, verdieping, authenticiteit en duurzaamheid.

Onze reviews

John Doe
Lees verder
Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more obscure Latin words, consectetur, from a Lorem Ipsum passage, and going through the cites of the word in classical literature, discovered the undoubtabl
John Doe
Lees verder
Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more obscure Latin words, consectetur, from a Lorem Ipsum passage, and going through the cites of the word in classical literature, discovered the undoubtabl en de teksten aanpassen
John Doe
Lees verder
Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more obscure Latin
John Doe
Lees verder
Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more obscure Latin
John Doe
Lees verder
Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more obscure Latin
Bob de Bouwer
Lees verder
Lorem Ipsum dol amar
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Indelible Travel

De organisatie en uitvoering van uw luxe vakantie of individuele rondreis is bij ons in goede handen. Daar kunt u op vertrouwen. Net zoals u kunt vertrouwen op:

Onze gedegen kwaliteit

Wij begrijpen dat uw vakantie waardevol is en uw tijd kostbaar. Reizen gaat ook om het omarmen van culturen en het creëren van blijvende herinneringen. Daarom geven wij u uit persoonlijke ervaring advies, stellen uw reis of vakantie voor u samen en verzorgen deze tot in detail.

Onze keuze voor authenticiteit

Wij geloven dat de beste manier om een bestemming te verkennen is door middel van authentieke ervaringen. Samen met onze partners ter plaatse bieden wij u een onuitwisbare ('indelible') reiservaring. Wij selecteren voor u de meest karaktervolle boutique hotels en stellen uw excursies samen opdat u de ware essentie van de bestemming ontdekt.

Onze duurzame werkwijze

Toerisme heeft impact op mensen en de wereld waarop wij leven. Door onze selectie van kleinschalige boutique hotels, onze keuze voor individuele en verdiepende excursies en door gebruik te maken van lokale partners en gidsen proberen wij de negatieve impact te verkleinen en op een verantwoorde manier de positieve effecten van het toerisme te vergroten.

Onze geruststellende zekerheden

Tales & Trails b.v., handelend onder de merknaam Indelible Travel, is aangesloten bij het Garantiefonds VZR, het Calamiteitenfonds, The Travel Club en branche-organisatie ANVR. Een prettige zekerheid voor, tijdens én na uw reis. Boekt u bij ons een reis, dan geniet u van extra zekerheid op basis van de nieuwe Europese Richtlijn Pakketreizen.

Veelgestelde vragen

Indelible Travel is een merk van Tales & Trails BV. Indelible Travel is specialist in Nederland en België in het samenstellen en organiseren van luxe, individuele (rond)reizen naar onder andere de Verenigde Staten van Amerika en een aantal andere reisbestemmingen binnen en buiten Europa.

U kunt via onze website niet direct boeken. Dat komt omdat wij geen reizen ‘in voorraad’ hebben. Als u interesse heeft in een van onze reizen, vraagt u bij ons een offerte aan. Na ontvangst van de offerte besluit u of u de reis definitief wilt boeken.

Als u interesse heeft in een reis op onze website, kunt u het contactformulier op de website invullen. Indien wij nog vragen hebben over uw reiswensen, of als u uw aanvraag nader wilt toelichten, nemen wij contact met u op. Vervolgens ontvangt u binnen 3 tot 5 werkdagen van ons een gedetailleerd prijsvoorstel. Gaat u akkoord met ons voorstel, dan kunt u de reis door ons laten vastleggen.

Indelible Travel brengt geen kosten in rekening voor het offreren van reizen die wij op onze website gepubliceerd hebben.

Graag helpen wij u bij het maken van uw keuze. Wij kunnen u uit eigen ervaring adviseren.
U kunt ons bereiken via whatsapp, email en telefoon.

Onze reizen zijn flexibel en aanpasbaar aan uw specifieke wensen.