Over Indelible Travel

Indelible Travel is een jonge en dynamische reisorganisatie die in 2023 is opgericht door Frans Schoon en Paul van Harten. Beide ondernemers hebben jarenlange ervaring binnen het toerisme en de reiswereld en beiden hebben heel veel reiservaring op de bestemmingen die Indelible Travel aanbiedt. Frans is altijd gefascineerd geweest door de Amerikaanse cultuur en geschiedenis, met name op het gebied van de Amerikaanse Burgeroorlog en de impact daarvan. Tevens is hij verbonden aan Etoiles du Sud, dé villaspecialist voor de Côte d’Azur in Zuid-Frankrijk. Paul is naast zijn werk voor Indelible Travel leerkracht op een basisschool. Samen met zijn vrouw en kinderen reist hij veel, onder andere naar de Verenigde Staten. 


Waar staat Indelible Travel voor?

Indelible betekent onuitwisbaar. Onze missie is dan ook het verzorgen van luxe en individuele reizen die een onuitwisbare indruk op u zullen maken. Reizen waarbij het tempo aangenaam laag ligt, waarbij de kwaliteit en inhoud van de beleving belangrijker is dan de hoeveelheid. Wij verzorgen reizen op individuele basis en vaak rondom een thema als natuur en landschap, cultuur en historie, culinair, sport en muziek. Onze bestemmingen liggen voornamelijk in de Verenigde Staten, Noord-Europa en Zuidoost-Azië.

 

Verwondering

Of all the books in the world, the best stories are found between the pages of a passport“. Dit zou zomaar ons credo kunnen zijn. Voor ons is reizen veel meer dan zoveel mogelijk plekken zien en deze vervolgens afvinken van de bucket list. Wij houden ervan om in een rustig tempo onbekende plaatsen te ontdekken en ons onder te dompelen in nieuwe ervaringen. Reizen is telkens weer verwonderd raken, je nieuwsgierigheid prikkelen, kennis opdoen en misschien ook wel kennis en inzichten delen met anderen. Soms stilstaan bij gebeurtenissen uit het verleden maar ook nieuwe energie en ideeën opdoen voor de toekomst. Reizen is ook rust en ruimte creëren in je hoofd. En reizen leert je te relativeren; soms hard nodig in onze drukke en onoverzichtelijke wereld.

 

Zorgvuldig geselecteerde boutiquehotels en luxe slow travel ervaringen

Onze definitie van een luxe reizen is veilig en onbezorgd reizen naar fijne plekken die niet overlopen van toeristen. Waar u in alle rust kunt genieten van authenticiteit, aandacht en kwaliteit. Natuurlijk kiest u voor de extra zekerheid, kennis én vakmanschap van een full-service reisprofessional. Die uw veiligheid, comfort en privacy de allerhoogste prioriteit heeft. Die de bestemming goed kent en op wie u kunt terugvallen bij onvoorziene omstandigheden.


Hoe werkt Indelible Travel

Als u interesse heeft in één van onze reizen, dan kunt u ons dit laten weten door het contactformulier op de website in te vullen of telefonisch, per mail of via whatsapp contact met ons op te nemen. Binnen enkele werkdagen ontvangt u van ons een persoonlijk en vrijblijvend reisvoorstel. Gaat u akkoord met ons voorstel, dan wordt de boeking definitief en sturen wij u een factuur voor de aanbetaling. Deze bedraagt meestal 20% van de reissom, exclusief eventuele vliegtickets. Ongeveer 6 weken voor vertrek ontvangt u van ons een factuur voor het restant. Na ontvangst van de restbetaling sturen wij u de reisbescheiden per mail toe. Uw reis kan beginnen! 

 

Veilig op reis

Reizen naar verre bestemmingen neemt altijd een risico met zich mee. Wij bieden u optimale bescherming door onze lidmaatschappen van de ANVR, Calamiteitenfonds en VZR Garant. Wij adviseren u te allen tijde goed verzekerd op reis te gaan door een reisverzekering af te sluiten die in elk geval medische kosten ter plaatse volledig vergoedt. 

 

Uw reis aanpassen of volledig op maat?

Wilt u een reis aanpassen aan uw persoonlijke wensen en mogelijkheden of een reis volledig door ons op maat laten samenstellen, dan kan dat natuurlijk ook. Vertel ons uw ideeën en wensen. Indien gewenst nemen wij telefonisch contact met u op deze goed in kaart te brengen en u zo goed mogelijk te adviseren.