< Onze reizen

Iconische Stadions

€4500
 • Citytrip
 • Culture
 • Roadtrip

Uw reis in het kort

Bezoek enkele van de bekendste sportstadions van de Verenigde Staten waarbij u misschien zelfs wedstrijden kunt meepikken. Op dagen dat er geen wedstrijden op het programma staan, bieden de stadions interessante rondleidingen achter de schermen waarbij u het veld kunt betreden waar de grootste sporthelden hebben gespeeld. Via Boston, New York City, Philadelphia reist u verder via Baltimore, Washington D.C. en Cleveland langs deze monumenten van de Amerikaanse sportgeschiedenis om tenslotte af te sluiten in het bruisende Chicago.

Wat mag u van ons verwachten?

Indelible Travel staat voor kwaliteit, authenticiteit, exclusiviteit en inhoud. Al onze reizen kunt passen wij graag aan uw persoonlijke wensen aan. Desgewenst stellen wij uw reis volledig op maat samen. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Wat maakt deze reis langs iconische stadions zo bijzonder

Naast de monumentale stadions waar sportgeschiedenis is geschreven, verblijft u in luxe boutique style hotels in dynamische steden waar u een breed scala aan activiteiten kunt ondernemen en geweldige musea kunt bezoeken. Tijdens uw reis naar de verschillende bestemmingen doorkruist u tevens de prachtige natuur van dit deel van de VS.

Highlights

 • Langham Hotel Boston

  Luxe boutique style 5-sterren hotel gelegen in het hart van Boston en op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden en musea. U verblijft hier 2 nachten in een Superior Double room.

 • Fenway Park Boston

  Thuishaven van de legendarische Boston Red Sox. U krijgt een rondleiding van ca 75-90 minuten door een van Amerika’s meest iconische stadions. Hier is baseball geschiedenis geschreven en u krijgt alle verhalen en anecdotes te horen!

 • Casablanca Hotel New York

  Dit uitstekende 4-sterren boutique style hotel is zeer centraal gelegen nabij Times Square en Broadway, het beroemde theaterdistrict van New York. U verblijft 2 nachten in een Deluxe Double Room.

 • Franklin Hotel Philadelphia

  Dit boutique style 4-sterren hotel waarbij iedere kamer in een ander thema is ingericht, ligt zeer centraal nabij Rittenhouse Square van waaruit u de bezienswaardigheden van Philadelphia onder handbereik heeft. U verblijft 2 nachten in een Double Room.

 • Glidden House Cleveland

  Boutique style hotel gelegen in de hoofdstad van Ohio, Cleveland

 • EMC2 Hotel Chicago

  Boutique style hotel in het boeiende en bruisende Chicago, ook wel bekend als “The Windy City”.

Programma

 

Dag 1 en 2: Boston
Bezoek Fenway Park | Lunch @ Boston Common | Overnachting in hotel Langham

Dag 3 en 4: New York City
New York City Pass inbegrepen | Bezoek Yankee Stadium & Madison Square Gardens | Helikoptervlucht Manhattan | Overnachting in hotel Casablanca

Dag 5 en 6: Philadelphia
Bezoek aan Citizens Bank Park | Bezoek aan Liberty Bell Museum | Overnachting in hotel The Franklin at Rittenhouse

Dag 7: Baltimore
Bezoek aan Orioles Park | Overnachting in hotel Pier 5

Dag 8 en 9: Washington D.C.
Bezoek aan FedEx Field | Bezoek aan Smithsonian Musea | Overnachting in hotel Willard

Dag 10: Pittsburgh
Bezoek aan Heinz Field of PNC Park | Overnachting in hotel Industrialist

Dag 11: Cleveland
Bezoek aan Progressive Field | Overnachting in hotel Glidden House

Dag 12 t/m 14: Chicago
Bezoek aan Wrigley Field en Soldier Field | Bezoek aan John Hancock Observatory | Overnachting in hotel EMC2

De indicatieprijs is inclusief overnachtingen in genoemde hotels (of gelijkwaardig), autohuur en hierboven genoemde excursies en activiteiten. Exclusief intercontinentale vluchten en eventuele resort fees. Deze reis is te verlengen met extra overnachtingen naar keuze in alle genoemde steden.

Waarom kiezen voor Indelible Travel

De organisatie en uitvoering van uw luxe vakantie of individuele rondreis is bij ons in goede handen. Daar kunt u op vertrouwen. Net zoals u kunt vertrouwen op:

Onze gedegen kwaliteit

Wij begrijpen dat uw vakantie waardevol is en uw tijd kostbaar. Reizen gaat ook om het omarmen van culturen en het creëren van blijvende herinneringen. Daarom geven wij u uit persoonlijke ervaring advies, stellen uw reis of vakantie voor u samen en verzorgen deze tot in detail.

Onze keuze voor authenticiteit

Wij geloven dat de beste manier om een bestemming te verkennen is door middel van authentieke ervaringen. Samen met onze partners ter plaatse bieden wij u een onuitwisbare ('indelible') reiservaring. Wij selecteren voor u de meest karaktervolle boutique hotels en stellen uw excursies samen opdat u de ware essentie van de bestemming ontdekt.

Onze duurzame werkwijze

Toerisme heeft impact op mensen en de wereld waarop wij leven. Door onze selectie van kleinschalige boutique hotels, onze keuze voor individuele en verdiepende excursies en door gebruik te maken van lokale partners en gidsen proberen wij de negatieve impact te verkleinen en op een verantwoorde manier de positieve effecten van het toerisme te vergroten.

Onze geruststellende zekerheden

Tales & Trails b.v., handelend onder de merknaam Indelible Travel, is aangesloten bij het Garantiefonds VZR, het Calamiteitenfonds, The Travel Club en branche-organisatie ANVR. Een prettige zekerheid voor, tijdens én na uw reis. Boekt u bij ons een reis, dan geniet u van extra zekerheid op basis van de nieuwe Europese Richtlijn Pakketreizen.

Ik heb interesse in deze reis

Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Veelgestelde vragen

Indelible Travel is een merk van Tales & Trails BV. Indelible Travel is specialist in Nederland en België in het samenstellen en organiseren van luxe, individuele (rond)reizen naar onder andere de Verenigde Staten van Amerika en binnenkort een aantal andere reisbestemmingen binnen en buiten Europa.

Onze reizen onderscheiden zich van veel ander reizen door de thematisering en de keuze voor bijzondere boutiquehotels. Slow travel is ons motto waarbij kwaliteit boven kwantiteit gaat.

Wij bieden luxe, individuele (rond)reizen aan naar de Verenigde Staten van Amerika. De komende tijd zullen wij op meer bestemmingen reizen gaan aanbieden.

U kunt via onze website niet direct boeken. Dat komt omdat wij geen reizen ‘in voorraad’ hebben. Als u interesse heeft in een van onze reizen, vraagt u bij ons een offerte aan. Na ontvangst van de offerte besluit u of u de reis definitief wilt boeken.

Onze reizen zijn flexibel en aanpasbaar aan uw specifieke wensen.