< Onze reizen

Yellowstone en Grand Teton National Park

€2300
 • Nature
 • Roadtrip
 • Wildlife

Geologische wonderen

Geniet tijdens deze unieke rondreis van ongekende natuurschoon en geologische wonderen in twee van de meest indrukwekkende nationale parken van de Verenigde Staten. Vanuit Salt Lake City reist u per comfortabele huurauto door het ruige westen van de VS. Via Twin Falls in Idaho naar het indrukwekkende Yellowstone National Park en Grand Teton National Park. Uw roadtrip begint in de bruisende stad Salt Lake City, de hoofdstad van de staat Utah die omgeven is door majestueuze bergen. Na een uitgebreide kennismaking met de stad van de Mormomen rijdt u langs schilderachtige wegen naar Twin Falls in de ‘aardappelstaat’ Idaho. Twin Falls staat bekend om de adembenemende Shoshone Falls, die ook wel de “Niagara of the West’ genoemd. U reist vervolgens verder naar het Yellowstone National Park, gelegen in het noordwesten van de staat Wyoming, waar spectaculaire geisers, wilde dieren en kleurrijke warmwaterbronnen de toon zetten. Hier komt u ogen tekort. En of dat nog niet genoeg natuurlijke schoonheid is, reist u daarna in een paar uur door naar het volgende hoogtepunt: Grand Teton National Park. Met zijn imposante bergpieken en glinsterende meren is dit ook een plek om voor altijd in uw hart te sluiten.

 

Wat mag u van ons verwachten?

Indelible Travel staat voor kwaliteit, authenticiteit, exclusiviteit en inhoud. Al onze reizen kunt passen wij graag aan uw persoonlijke wensen aan. Desgewenst stellen wij uw reis volledig op maat samen. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Yellowstone en Grand Teton National Parks

Yellowstone National Park, gelegen in de Amerikaanse staat Wyoming, is een natuurwonderland dat bekend staat om zijn geisers, thermale bronnen, wilde dieren en kleurrijke landschappen. Het herbergt ’s werelds grootste geiserveld, waaronder de beroemde Old Faithful. Yellowstone is de habitat van heel veel grote dieren, waaronder bizons, elanden, grizzlyberen en wolven, die vrij door het uitgestrekte gebied zwerven. Maar ook het nabijgelegen Grand Teton National Park is een absolute must see. Ontdek de rust en pracht van Grand Teton National Park en laat u betoveren door de overweldigende natuurlijke pracht. Met dramatische bergpieken, kristalheldere meren en weelderige valleien biedt Grand Teton National Park weer een heel ander spectaculair landschap voor wandelaars, natuurliefhebbers en amateur-fortografen. De Snake River slingert zich door het park, waardoor prachtige vergezichten ontstaan. Samen vormen Yellowstone en Grand Teton een onvergetelijke en onuitwisbare reiservaring.

Highlights

Tijdens deze individuele rondreis per huurauto overnacht u in sfeervolle en zeer comfortabele hotels.
 • Salt Lake City, Utah

  Salt Lake City is natuurlijk bekend als het centrum van de mormoonse cultuur, met het imposante Salt Lake Temple en de historische Tabernacle in Temple Square als iconische bezienswaardigheden. De stad is ook, omgeven door majestueuze bergen, is een paradijs voor outdoorliefhebbers met nabijgelegen skigebieden en wandelmogelijkheden.

 • Twin Falls, Idaho

  Hét hoogtepunt in Twin Falls is de majestueuze Shoshone Falls in de Snake River. Deze schilderachtige stad biedt niet alleen een panoramisch uitzicht op de watervallen, maar ook diverse recreatieve mogelijkheden langs de Snake River Canyon. Maar Twin Falls is ook bekend om zijn agrarische erfgoed, wat zich vertaalt naar leuke lokale markten met volop verse producten.

 • Yellowstone National Park

  Yellowstone is het oudste nationale park ter wereld waar u zoals nergens anders op de aardbol kunt genieten van de overweldigende en spectaculaire landschappen. Hier ontvouwen zich geisers als kunstwerken, sissen schilderachtige warmwaterbronnen in kleurrijke pracht en zwerven wilde dieren vrij door uitgestrekte valleien.

 • Grand Teton National Park

  Ontdek de ongeëvenaarde schoonheid van Grand Teton National Park, een juweel in de kroon van de Amerikaanse nationale parken. Met majestueuze bergpieken, schilderachtige valleien en glinsterende meren biedt Grand Teton een onvergetelijke en onuitwisbare ervaring.

   

 • Jackson, Wyoming

  Omgeven door de majestueuze toppen van de Teton Range is Jackson een bestemming die zowel avonturiers als cultuurliefhebbers aanspreekt. Rondom het historische stadsplein, vindt u gezellige winkels, kunstgalerijen en fijne restaurants.

Programma

 

Dag 1 – 2: Salt Lake City, Utah
Temple Square | Botanische tuinen Red Bute Garden | Pioneer Memorial Museum | Great Salt Lake | Park City | Overnachting in hotel Salt Lake City ****

Dag 3: Salt Lake City – Twin Falls, Idaho 
Bezoek onderweg Golden Spoke National Historic Site | Overnachting in hotel Twin Falls ***

Dag 4: Twin Falls en omgeving
Twin Falls | Shoshone Falls | Overnachting in hotel Twin Falls ***

Dag 5: Twin Falls – Craters of the Moon National Monument & Preserve – Idaho Falls
Craters of the Moon National Monument & Preserve | Overnachting in hotel Idaho Falls ***

Dag 6: Idaho Falls – Yellowstone National Park
Overnachting in hotel The Old Faithful Inn in Yellowstone

Dag 7 t/m 10: Yellowstone National Park
Overnachting in hotel The Old Faithful Inn in Yellowstone

Dag 11: Yellowstone National Park – Grand Teton National Park
Overnachting in Hotel Signal Mountain Lodge

Dag 12 en 13 : Grand Teton National Park
Overnachting in Hotel Signal Mountain Lodge

Dag 14: Grand Teton National Park – Jackson
Overnachting in hotel Rusty Parrot Lodge & Spa

Dag 14: Jackson en omgeving
Overnachting in hotel Rusty Parrot Lodge & Spa

Dag 15: Jackson – Salt Lake City

Indicatieprijs is inclusief overnachtingen in genoemde hotels (of gelijkwaardig), belastingen ter plaatse, autohuur (Toyota RAV 4). Exclusief intercontinentale vluchten, excursies (tenzij anders aangegeven) en activiteiten en eventuele resort fees. Deze reis is te verlengen met extra overnachtingen naar keuze in alle genoemde plaatsen.

Waarom kiezen voor Indelible Travel

De organisatie en uitvoering van uw luxe vakantie of individuele rondreis is bij ons in goede handen. Daar kunt u op vertrouwen. Net zoals u kunt vertrouwen op:

Onze gedegen kwaliteit

Wij begrijpen dat uw vakantie waardevol is en uw tijd kostbaar. Reizen gaat ook om het omarmen van culturen en het creëren van blijvende herinneringen. Daarom geven wij u uit persoonlijke ervaring advies, stellen uw reis of vakantie voor u samen en verzorgen deze tot in detail.

Onze keuze voor authenticiteit

Wij geloven dat de beste manier om een bestemming te verkennen is door middel van authentieke ervaringen. Samen met onze partners ter plaatse bieden wij u een onuitwisbare ('indelible') reiservaring. Wij selecteren voor u de meest karaktervolle boutique hotels en stellen uw excursies samen opdat u de ware essentie van de bestemming ontdekt.

Onze duurzame werkwijze

Toerisme heeft impact op mensen en de wereld waarop wij leven. Door onze selectie van kleinschalige boutique hotels, onze keuze voor individuele en verdiepende excursies en door gebruik te maken van lokale partners en gidsen proberen wij de negatieve impact te verkleinen en op een verantwoorde manier de positieve effecten van het toerisme te vergroten.

Onze geruststellende zekerheden

Tales & Trails b.v., handelend onder de merknaam Indelible Travel, is aangesloten bij het Garantiefonds VZR, het Calamiteitenfonds, The Travel Club en branche-organisatie ANVR. Een prettige zekerheid voor, tijdens én na uw reis. Boekt u bij ons een reis, dan geniet u van extra zekerheid op basis van de nieuwe Europese Richtlijn Pakketreizen.

Ik heb interesse in deze reis

Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Veelgestelde vragen

Indelible Travel is een merk van Tales & Trails BV. Indelible Travel is specialist in Nederland en België in het samenstellen en organiseren van luxe, individuele (rond)reizen naar onder andere de Verenigde Staten van Amerika en binnenkort een aantal andere reisbestemmingen binnen en buiten Europa.

Onze reizen onderscheiden zich van veel ander reizen door de thematisering en de keuze voor bijzondere boutiquehotels. Slow travel is ons motto waarbij kwaliteit boven kwantiteit gaat.

Wij bieden luxe, individuele (rond)reizen aan naar de Verenigde Staten van Amerika. De komende tijd zullen wij op meer bestemmingen reizen gaan aanbieden.

U kunt via onze website niet direct boeken. Dat komt omdat wij geen reizen ‘in voorraad’ hebben. Als u interesse heeft in een van onze reizen, vraagt u bij ons een offerte aan. Na ontvangst van de offerte besluit u of u de reis definitief wilt boeken.

Onze reizen zijn flexibel en aanpasbaar aan uw specifieke wensen.