< Onze reizen

Het Land van de Rijzende Zon: culturele schatten van Japan

€4950
 • Authentic
 • Boutique
 • Culinary
 • Culture

Uw reis in het kort

Een rondreis langs de highlights van Japan biedt een adembenemende mix van oude tradities en moderne innovaties, waarbij elke dag een nieuwe ontdekking met zich meebrengt. De reis begint in de bruisende en indrukwekkende metropool Tokyo, waar futuristische wolkenkrabbers naast eeuwenoude tempels staan. Vanuit Tokyo reist u verder naar de historische stad Kyoto, die doordrenkt is van cultuur en prachtige tempels zoals Gouden Paviljoen (Kinkaku-ji) en sfeervolle geisha-districten Gion en Higashiyama. Osaka, de onbetwiste culinaire hoofdstad van Japan, staat bekend om zijn heerlijke streetfood en levendige sfeer. Een reis naar de bergachtige regio Hakone biedt ontspanning in warmwaterbronnen (onsen) met uitzicht op de majestueuze berg Fuji. De rondreis eindigt in Tokyo.

Wat mag u van ons verwachten?

Indelible Travel staat voor kwaliteit, authenticiteit, exclusiviteit en inhoud. Al onze reizen kunt passen wij graag aan uw persoonlijke wensen aan. Desgewenst stellen wij uw reis volledig op maat samen. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

indelible-travel-asia-Japan-nature-culture-history-Kyoto-geisha-Sensoji Temple

De fascinerende tradities van Japan

Deze reis belooft een harmonieuze mix van historische pracht, natuurlijke schoonheid en de dynamiek van het hedendaagse Japan waarbij u ook zult proeven van gevarieerde en smaakvolle Japanse culinaire hoogstandjes.

Reizen door Japan is een onvergetelijke ervaring vol contrasten en verrassingen. Van de bruisende metropolen zoals Tokio en Osaka tot de serene tempels en traditionele theehuizen in Kyoto, Japan biedt een rijke diversiteit aan ervaringen voor elke reiziger. Het land staat bekend om zijn perfecte mix van moderne technologie en eeuwenoude tradities, waar futuristische wolkenkrabbers naast historische tempels staan.

De efficiënte en punctuele trein- en metrostelsels maken reizen door het land gemakkelijk en plezierig, waardoor het verkennen van de prachtige landschappen en pittoreske dorpjes een waar genot is. Van de betoverende kersenbloesems in het voorjaar tot de kleurrijke herfstbladeren in de herfst, de natuurlijke schoonheid van Japan is adembenemend in elk seizoen.

Highlights

 • Tokio

  De grootste stad op aarde is de ultieme mix van traditie en futurisme. Van de eeuwenoude Senso-ji Tempel tot de hypermoderne Shibuya Crossing, elke hoek onthult een uniek facet van deze bruisende metropool. De neonlichten van Akihabara, de rust in de keizerlijke tuinen en de culinaire verrassingen in Tsukiji Fish Market. Tokio is een must visit!

 • Kyoto

  Tijdloos en prachtig is deze oude Japanse hoofdstad. Van de majestueuze Fushimi Inari-taisha en de serene bamboebossen van Arashiyama tot de weelderige tuinen van Kinkaku-ji, elke stap onthult de diepe geschiedenis en culturele rijkdom van deze betoverende stad. Dwaal door de geisha-districten van Gion en geniet van traditionele theeceremonies in sfeervolle theehuizen.

 • Japanse keuken

  Japan is een waar culinair paradijs waar iedere hap een meesterwerk is. Ontdek de beste sushi bij wereldberoemde markten zoals Tsukiji in Tokio, proef de verfijnde smaken van ramen in Osaka’s eetstalletjes of het beroemde rundvlees in Kobe en laat u verrassen door de meesterlijke bereiding van tempura in Kyoto.

indelible-travel-asia-Japan-nature-bamboo forest

Programma

 

Dag 1 – 4: Tokio
Bezoek de Keizerlijke Tuinen | Observeer de stad vanaf Shibuya Sky | Bezoek de Tsukiji Fish Market| Overnachting in hotel Bellustar

Dag 5 – 8: Kyoto
Treinreis per Shinkansen | Bezoek aan Gouden Paviljoen en Nijo Castle | Bezoek aan Bamboo Forest | Bijwonen traditionele Geisha traditie | Overnachting in the Screen Hotel 

Dag 9 en 10: Osaka
Bezoek aan Sumiyoshi Taisha Shrine| Culinary Lunch @ Kuromon Ichiba Market | Bezoek aan Dotonbori district | Overnachting in hotel shin-Osaka

Dag 11 en 12: Kobe
Beklim Mount Rokko | Culinary Lunch @ Kobe Beef | Wellness @ Arima Onsen | Overnachting in de traditionele Armansansoh Goshobessho

Dag 13 en 14: Hakone en Mount Fuji
Met de Hake Ropeway naar uitzichtpunt Mount Fuji | Bezoek Lake Kawaguchi | Bezoek aan de Chureito Pagode | Overnachting in hotel Gora Kadan

Dag 15 en 16: Tokio
Treinreis per Shinkansen naar Tokio | Bezoek aan Tokio op eigen gelegenheid | Overnachting in hotel Bellustar

Indicatieprijs is inclusief overnachtingen in genoemde hotels (of gelijkwaardig), transfers en hierboven genoemde excursies en activiteiten. Exclusief intercontinentale vluchten. 

Tokio, Japan

Kioto, Japan

Osaka, Japan

Kobe, Hyogo, Japan

Hakone Onsen, Kanagawa, Japan

Tokio, Japan

Waarom kiezen voor Indelible Travel

De organisatie en uitvoering van uw luxe vakantie of individuele rondreis is bij ons in goede handen. Daar kunt u op vertrouwen. Net zoals u kunt vertrouwen op:

Onze gedegen kwaliteit

Wij begrijpen dat uw vakantie waardevol is en uw tijd kostbaar. Reizen gaat ook om het omarmen van culturen en het creëren van blijvende herinneringen. Daarom geven wij u uit persoonlijke ervaring advies, stellen uw reis of vakantie voor u samen en verzorgen deze tot in detail.

Onze keuze voor authenticiteit

Wij geloven dat de beste manier om een bestemming te verkennen is door middel van authentieke ervaringen. Samen met onze partners ter plaatse bieden wij u een onuitwisbare ('indelible') reiservaring. Wij selecteren voor u de meest karaktervolle boutique hotels en stellen uw excursies samen opdat u de ware essentie van de bestemming ontdekt.

Onze duurzame werkwijze

Toerisme heeft impact op mensen en de wereld waarop wij leven. Door onze selectie van kleinschalige boutique hotels, onze keuze voor individuele en verdiepende excursies en door gebruik te maken van lokale partners en gidsen proberen wij de negatieve impact te verkleinen en op een verantwoorde manier de positieve effecten van het toerisme te vergroten.

Onze geruststellende zekerheden

Tales & Trails b.v., handelend onder de merknaam Indelible Travel, is aangesloten bij het Garantiefonds VZR, het Calamiteitenfonds, The Travel Club en branche-organisatie ANVR. Een prettige zekerheid voor, tijdens én na uw reis. Boekt u bij ons een reis, dan geniet u van extra zekerheid op basis van de nieuwe Europese Richtlijn Pakketreizen.

Ik heb interesse in deze reis

Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Veelgestelde vragen

Indelible Travel is een merk van Tales & Trails BV. Indelible Travel is specialist in Nederland en België in het samenstellen en organiseren van luxe, individuele (rond)reizen naar onder andere de Verenigde Staten van Amerika en binnenkort een aantal andere reisbestemmingen binnen en buiten Europa.

Onze reizen onderscheiden zich van veel ander reizen door de thematisering en de keuze voor bijzondere boutiquehotels. Slow travel is ons motto waarbij kwaliteit boven kwantiteit gaat.

Wij bieden luxe, individuele (rond)reizen aan naar de Verenigde Staten van Amerika. De komende tijd zullen wij op meer bestemmingen reizen gaan aanbieden.

U kunt via onze website niet direct boeken. Dat komt omdat wij geen reizen ‘in voorraad’ hebben. Als u interesse heeft in een van onze reizen, vraagt u bij ons een offerte aan. Na ontvangst van de offerte besluit u of u de reis definitief wilt boeken.

Onze reizen zijn flexibel en aanpasbaar aan uw specifieke wensen.