< Onze reizen

Expeditiecruise Groenland en Canada

€13770
 • Adventure
 • Expeditiecruise
 • Nature

Expeditiecruise naar Groenland en Arctisch Canada

Ontdek een land dat nooit smelt tijdens deze 18-daagse exclusieve expeditiecruise met de Scenic Eclipse naar Groenland en Arctisch Canada. Leer de boeiende geschiedenis van ontdekkingsreizen terwijl u Groenland en Arctisch Canada verkent, de thuisbasis van een overvloed aan wildlife en ruige, ongerepte landschappen. Ervaar de adembenemende grootsheid van fjorden met twee kilometer hoge kliffen, uitgehouwen en gepolijst door de op een na grootste ijskap ter wereld en versierd met schitterende aquamarijn ijsbergen. Word hartelijk verwelkomd in Inuit-gemeenschappen en betoverd door verhalen van ontdekkingsreizigers, van Nansen tot Franklin.
U verblijft op basis van all-inclusive aan boord de Scenic Eclipse, the world’s first discovery yacht, een uiterst luxueus en exclusief state-of-the-art expeditieschip met een capaciteit van slechts 200 gasten.

Wat mag u van ons verwachten?

Indelible Travel staat voor kwaliteit, authenticiteit, exclusiviteit en inhoud. Al onze reizen kunt passen wij graag aan uw persoonlijke wensen aan. Desgewenst stellen wij uw reis volledig op maat samen. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

indelible-travel-groenland-ilulissat-walvis-expeditiecruise-

Expeditiecruise Groenland en Arctisch Canada

Elke ontdekkingscruise staat garant voor onuitwisbare herinneringen. Tijdens een Scenic Eclipse-reis ontdekt u een nieuwe wereld. Het verkennen van de ijzige landschappen van Groenland en Arctisch Canada is met recht een once-in-a-lifetime ervaring. U verblijft aan boord van de Scenic Discovery op basis van all-inclusive, wat inhoudt dat naast maaltijden en drankjes ook al uw bijzondere excursies inbegrepen zijn (m.u.v. helikopter en submarine).

Reis per ultraluxe yacht door het hoge Arctische gebied. Geniet van ontmoetingen met ijsberen, beluga’s en zeldzame Groenlandse walvissen. Deel de met wilde bloemen bedekte toendra met rendieren, muskusossen, Arctische vossen en ontdek nieuwe bestemmingen in het noordwesten van Groenland en Baffin Island. Aan boord en tijdens de vele excursies die u maakt deelt het deskundige Discovery Team van de Scenic Eclipse – bestaande uit 20 natuurkundigen, marine biologen, historici en geologen – hun inzichten en kennis van het Arctische gebied graag met u.

 

Highlights

Tijdens uw luxe expeditiecruise naar groenland en Arctisch Canada geniet u onder meer van de volgende voorzieningen: World Class Design, Butler Service, All-Inclusive, unieke selectie van topwijnen en meer dan 100 whiskey’s, 10 voortreffelijke restaurants voor uiteenlopende culinaire ervaringen, bars, lounges en observatiedekken, ruime en sfeervolle cabins met loungegedeelte, state-of-the-art Theater, Senses Spa, uitgebreid aanbod van onvergelijkbare excursies en activiteiten, kayaks, zodiacs en paddleboards, helikopter en submarine.
 • Groenland

  Groenland, ’s werelds grootste eiland, betovert met zijn ijzige wildernis, majestueuze fjorden en indrukwekkende ijsbergen. Dit Arctische paradijs biedt avontuurlijke mogelijkheden zoals gletsjerwandelingen en walvisobservaties, terwijl de Inuit-cultuur en historische expedities de diepgaande aantrekkingskracht van dit afgelegen land onthullen.

 • Arctisch Canada

  Arctisch Canada betovert met zijn uitgestrekte toendra’s, torenhoge bergen en adembenemende ijslandschappen. Dit ongerepte gebied herbergt een rijke biodiversiteit, waaronder majestueuze ijsberen, beluga-walvissen en zeldzame vogelsoorten. De Inuit-cultuur leeft hier voort.

 • Discovery Yacht Cruising

  Scenic Eclipse biedt plaats aan maximaal 200 gasten en beschikt over een indrukwekkende reeks binnen- en buitenruimtes voor een intieme cruise-ervaring. Laat u aan boord inspireren door lezingen van ons deskundige Discovery Team.

 • Expert Discovery Team

  Onmisbaar onderdeel van uw expeditie is het door het discovery team samengestelde educatief programma. Maar liefst 20 wetenschappers, fotografen, marine biologen, geologen en glaciologen delen graag hun kennis en expertise over de bestemming met u.

 • 10 dining options

  Beleef ook een culinaire reis aan boord van de Scenic Eclipse waar u de keuze heeft uit 10 voortreffelijke mogelijkheden, variërend van casual tot fine dining en 24h in suite dining. En met 9 bars, comfortabele lounges en observatiedekken is er volop ruimte voor ontspanning.

 • Senses Spa

  Zodra u de Senses Spa aan boord van de Scenic Eclipse binnenstapt ervaart u onmiddellijk een gevoel van rust en ontspanning. Hier omhult de rustige sfeer uw zintuigen, terwijl bedreven handen uw spanning wegmasseren. Senses Spa biedt u een rijk assortiment aan lichaamsbehandelingen, therapieën en ontspanningsmassages.

Programma

 

Dag 1 : Kopenhagen, Denemarken
U verblijft vandaag in een hotel in Kopenhagen

Dag 2: Vlucht Kopenhagen – Kangerlussuaq, Groenland
Vlucht Kopenhagen – Kangerlussuaq | Welcome Reception | overnachting aan boord

Dag 3: Sisimiut
Sisimiut is de tweede grootste stad van Groenland. Wandel langs de felgekleurde huizen en verken een van de mooiste achterlandgebieden van Groenland.

Dag 4: Ilulissat – Disko Bay
Scenic Discovery Excursions naar Ilulissat. Genoemd naar het Inuit-woord voor ‘ijsbergen’, is Ilulissat vooral bekend vanwege het grote aantal ijsbergen dat losbreekt van de nabijgelegen Ilulissat Icefjord.

Dag 5: Upernavik
Verken de dorpen langs de kust per kajak, laat u leiden door het Discovery Team in de hoop muskusossen te zien in het achterland van Upernavik of ontdek per Zodiac de Upernavik Icefjord.

Dag 6 : Op zee

Dag 7: Pond Inlet, Canada
Op Baffin Island, aan de monding van de beroemde Noordwestelijke Passage, ligt deze kleine Inuit-nederzetting. Pond Inlet wordt omringd door spectaculaire met sneeuw bedekte bergen, fjorden en gletsjers. 

Dag 8: Kangiqtualuk Uqquqti (Sam Ford Fjord)
Kangiqtualuk Uqquqti is een broedplaats voor miljoenen vogelsoorten. Onder leiding van de ornitholoog gaat u de vogels spotten. 

Dag 9: Isabella Bay
Isabella Bay is Canada’s eerste National Marine Wildlife Area en vormt een zeer belangrijke regio voor Groenlandse walvissen. Sluit u aan bij onze biologen en natuuronderzoekers in de Zodiacs terwijl we Groenlandse walvissen in hun natuurlijke omgeving observeren.

Dag 10: Op zee

Dag 11 : Lady Franklin Island – Monumental Island
Deze eilanden zijn 2,5 tot 4 miljard jaar geleden gevormd en bieden een overvloed aan kariboes, beren en walrussen. Speur de rotswand af naar zwarte zeekoeten, Atlantische papegaaiduikers en de zeldzame Sabinemeeuw.

Dag 12: Akpatok Island
Akpatok Island is een afgelegen, onbewoond eiland in het noorden van Quebec is een belangrijke habitat voor trekvogels. 

Dag 13 en 14: Op zee

Dag 15: Battle Harbour
Twee eeuwen lang was Battle Harbor het economische en sociale centrum van de zuidoostelijke kust van Labrador in Canada. Uw lokale gids begeleidt u door dit zorgvuldig bewaard gebleven dorp en deelt verhalen over het traditionele leven en de tijden van Newfoundlanders en Labradoreanen.

Dag 16: Corner Brook

Dag 17 : Louisbourg
Bezoek het fort van Louisbourg. Laat u verrassen door verhalen uit vervlogen tijden en maak kennis met de ter plaatse gerijpte rum of de Frans-Canadese manier om warme chocolademelk te maken.

Dag 18: Halifax
Einde van uw expeditiecruise. Uiteraard kunnen wij een extra nacht in Halifax voor u boeken. 

Prijzen zijn p.p. en gebaseerd op een verblijf in een Verandah Cabin (categorie D). Vraag ons gerust naar de actuele prijzen, (vroegboek) kortingen en aanbiedingen. Deze reis is een van de vele expedities die u met de Scenic Eclipse kunt maken. Inclusief vluchten Kopenhagen – Kangerlussuaq (Groenland). Op verzoek sturen wij u de Scenic Eclipse brochure per e-mail toe. 

Halifax, Nova Scotia, Canada

Louisbourg, NS B1C, Canada

Battle Harbour, Newfoundland en Labrador A0K 4W0, Canada

Lady Franklin Island, Qikiqtaaluk Region, Nunavut, Canada

Isabella Bay, Qikiqtaaluk Region, NU X0A 0E0, Canada

Fiord de Sam Ford, Qikiqtaaluk Region, NU, Canada

Pond Inlet, Nunavut, Canada

Upernavik, Groenland

Qeqertarsuup tunua, Groenland

Sisimiut 3911, Groenland

Kangerlussuaq, Groenland

Waarom kiezen voor Indelible Travel

De organisatie en uitvoering van uw luxe vakantie of individuele rondreis is bij ons in goede handen. Daar kunt u op vertrouwen. Net zoals u kunt vertrouwen op:

Onze gedegen kwaliteit

Wij begrijpen dat uw vakantie waardevol is en uw tijd kostbaar. Reizen gaat ook om het omarmen van culturen en het creëren van blijvende herinneringen. Daarom geven wij u uit persoonlijke ervaring advies, stellen uw reis of vakantie voor u samen en verzorgen deze tot in detail.

Onze keuze voor authenticiteit

Wij geloven dat de beste manier om een bestemming te verkennen is door middel van authentieke ervaringen. Samen met onze partners ter plaatse bieden wij u een onuitwisbare ('indelible') reiservaring. Wij selecteren voor u de meest karaktervolle boutique hotels en stellen uw excursies samen opdat u de ware essentie van de bestemming ontdekt.

Onze duurzame werkwijze

Toerisme heeft impact op mensen en de wereld waarop wij leven. Door onze selectie van kleinschalige boutique hotels, onze keuze voor individuele en verdiepende excursies en door gebruik te maken van lokale partners en gidsen proberen wij de negatieve impact te verkleinen en op een verantwoorde manier de positieve effecten van het toerisme te vergroten.

Onze geruststellende zekerheden

Tales & Trails b.v., handelend onder de merknaam Indelible Travel, is aangesloten bij het Garantiefonds VZR, het Calamiteitenfonds, The Travel Club en branche-organisatie ANVR. Een prettige zekerheid voor, tijdens én na uw reis. Boekt u bij ons een reis, dan geniet u van extra zekerheid op basis van de nieuwe Europese Richtlijn Pakketreizen.

Ik heb interesse in deze reis

Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Veelgestelde vragen

Indelible Travel is een merk van Tales & Trails BV. Indelible Travel is specialist in Nederland en België in het samenstellen en organiseren van luxe, individuele (rond)reizen naar onder andere de Verenigde Staten van Amerika en binnenkort een aantal andere reisbestemmingen binnen en buiten Europa.

Onze reizen onderscheiden zich van veel ander reizen door de thematisering en de keuze voor bijzondere boutiquehotels. Slow travel is ons motto waarbij kwaliteit boven kwantiteit gaat.

Wij bieden luxe, individuele (rond)reizen aan naar de Verenigde Staten van Amerika. De komende tijd zullen wij op meer bestemmingen reizen gaan aanbieden.

U kunt via onze website niet direct boeken. Dat komt omdat wij geen reizen ‘in voorraad’ hebben. Als u interesse heeft in een van onze reizen, vraagt u bij ons een offerte aan. Na ontvangst van de offerte besluit u of u de reis definitief wilt boeken.

Onze reizen zijn flexibel en aanpasbaar aan uw specifieke wensen.