< Onze reizen

Expeditiecruise Alaska

€5000
 • Expeditiecruise
 • Nature

Expeditiecruise British Columbia en Alaska – Van Vancouver naar Sitka

Ontdek tijdens deze expeditiecruise naar de Last frontier van de Verenigde Staten het paradijs van de Canadian Inside Passage – met baaien, eilanden en fjorden die een ingewikkeld netwerk van watervallen en gletsjers onthullen. Verken vanuit het pittoreske stadje Wrangell de dramatische Stikine-rivier, door de Tlingit-bevolking ‘De Grote Rivier’ genoemd. Grijp uw kans om als één van de weinige bezoekers voet aan land te zetten in het authentieke dorp Petersburg in Alaska. Volg een door natuuronderzoekers geleide tour naar het Misty Fjords National Monument. Ervaar zelf de grandeur die Alaska is tijdens deze 12-daagse all-inclusive expeditiecruise met de Ocean Victory van American Queen Voyages.

Wat mag u van ons verwachten?

Indelible Travel staat voor kwaliteit, authenticiteit, exclusiviteit en inhoud. Al onze reizen kunt passen wij graag aan uw persoonlijke wensen aan. Desgewenst stellen wij uw reis volledig op maat samen. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

indelible-travel-usa-alaska-sitka

Expeditiecruise Canadian Inside Passage en Alaska

Een cruise naar Alaska en British Columbia maken is één van de beste manieren om deze prachtige streek te beleven. Tijdens deze 12-daagse unieke expeditiecruise met het nieuwe luxueuze expeditieschip Ocean Victory reist u all-inclusive, dat wil zeggen inclusief alle overnachtingen en maaltijden aan boord, excursies, fooien en havengelden. Ook uw hotelovernachting voorafgaand aan de cruise is inbegrepen. Uiteraard kunnen wij uw cruise uitbreiden met een landarrangement naar keuze. U kunt deze expeditiecruise ook in tegenovergestelde richting maken, deze duurt dan een dag langer.

Highlights

De Ocean Victory is een gloednieuw (2021) en hypermodern expeditiecruiseschip dat reizigers meeneemt op avontuurlijke reizen naar enkele van ’s werelds meest afgelegen en prachtige bestemmingen. Dit comfortabele schip is ontworpen om te varen in ruige en afgelegen gebieden, zoals de Arctische en Antarctische wateren, en biedt plaats aan een beperkt aantal passagiers voor een intieme ervaring. Met geavanceerde technologieën voor navigatie en duurzaamheid – zo vaart de Ocean Victory op de schoonst mogelijke brandstof – combineert het schip luxe accommodaties met avontuurlijke mogelijkheden, waaronder excursies naar wilde natuur en bijzondere culturele ontmoetingen. De Ocean Victory telt 6 dekken met 93 suites en staterooms en faciliteiten. Aan boord vindt u onder meer verschillende bars en restaurants, een bistro, bibliotheek/lounge, zwembad en jacuzzi’s en een 180- graden observatiedek met comfortabele ligbedden.
 • Ocean Victory

  Heerlijk slapen aan boord van de Ocean Victory in één van de 93 suites of staterooms. Of u nu kiest voor een stateroom met of zonder eigen balkon of een deluxe suite, aan luxe en comfort zal het u niet ontbreken.

   

 • Pool deck

  Na een dag vol ontdekkingen vindt u aan boord een heerlijke plek om te ontspannen. Op een van de dekken, in de lounge of bij de bar, het zwembad en de jacuzzi’s. Elke openbare ruimte aan boord is ontworpen voor uw comfort waarbij het uitzicht op de magnifieke omgeving altijd centraal staat.

 • Excursies

  De fjorden van Alaska bieden avontuurlijke mogelijkheden zoals gletsjerkajakken, walvissen spotten en het bewonderen van de majestueuze fjordenlandschappen. Onder leiding van een team van marine biologen, wetenschappers en zoölogen ontdekt u de prachtige omgeving.

 • Vancouver, British Columbia

  Vancouver, gelegen aan de westkust van Canada, is een kosmopolitische stad die de natuur omarmt. Omringd door bergen en de Stille Oceaan biedt het adembenemende vergezichten en diverse outdoor-activiteiten. Het is ook bekend om zijn multiculturele ambiance, uitstekende gastronomie, en bruisende kunst- en cultuurscène.

   

 • Ketchikan, Alaska

  Ketchikan, gelegen in Zuidoost-Alaska, is een pittoreske stad aan de kust die bekendstaat om zijn weelderige regenwouden, indrukwekkende watervallen en levendige vissershaven. Als de “Zalmhoofdstad van de Wereld” biedt het talloze buitenactiviteiten, terwijl totempalen en musea de rijke inheemse cultuur en geschiedenis van de Tlingit en Haida volkeren belichten.

   

 • Misty Fjords National Monument

  Bultruggen, orka’s, zeeleeuwen, beren, wolven, elanden en honderden soorten zee- en kustvogels wachten op u terwijl u het grootste deel van de dag de kustlijn verkent samen met het team van marine biologen en natuuronderzoekers.

   

 • Wrangell Island

  Wrangell Island, gelegen in het Alexander Archipelago in Zuidoost-Alaska, is een ruig juweel omgeven door met bossen bedekte bergen en waterwegen. Het biedt avontuurlijke mogelijkheden zoals wandelen, vissen en wild spotten. De stad Wrangell, op het eiland, heeft een rijke inheemse geschiedenis en is de thuisbasis van de beroemde Chief Shakes Island en Tribal House.

 • Petersburg, Alaska

  Petersburg, gelegen in het zuidoosten van Alaska, is een schilderachtig stadje dat zich nestelt tussen bergen en fjorden. Het is bekend om zijn levendige visserijgemeenschap en Scandinavische erfgoed. U geniet hier van schilderachtige uitzichten, verse zeevruchten en culturele festivals.

   

 • Tracy Arm Fjords

  U brengt de nacht door in deze afgelegen wildernis. De Ocean Victory is uitgerust om te stoppen in een afgelegen baai zonder de rust te verstoren door mechanische geluiden of onderbrekingen. Geniet van de stilte om un heen. U ontdekt de fjorden met zodiacs onder leiding van het team van natuuronderzoekers.

 • Sitka, Alaska

  Sitka, eindpunt van uw cruise, is een betoverende kustplaats in Alaska, gelegen op het eiland Baranof. Het biedt adembenemende landschappen met bergen, bossen en zeegezichten. Deze historische stad heeft een rijke inheemse en Russische erfenis, die tot uiting komt in culturele bezienswaardigheden zoals de Russische kathedraal en de Tlingit-kunst.

indelible-travel-usa-alaska-inside-passage-expeditiecruise-expedition-cruise-american-queen-voyages-ocean-victory

Programma

 

Dag 1 : Vancouver BC, Canada
Aankomst in Vancouver | Overnachting in hotel

Dag 2: Vancouver BC
Ontdek Vancouver, Canada’s derde stad, op uw eigen manier | Overnachting aan boord van de Queen 

Dag 3: Op zee

Dag 4: Canadian Inside Passage
U passeert vandaag een spectaculair mooi landschap bestaande uit talloze eilanden die het vaste land van Canada als het ware beschermen tegen de machtige oceaan

Dag 5: Ketchikan, Alaska
Alaska’s ‘First City’ | Ward Cove | Totem Village Saxman| Crab brunch feast

Dag 6 : Misty Fjords National Monument, Alaska
Excursies per zodiac en kayak | wildlife spotting

Dag 7: Wrangell, Alaska
Leer meer over de Tlingit cultuur | Shakes Island | Wrangell Museum | Petroglyph Beach 

Dag 8: Chatham Strait
Walvissen en wildlife spotten | ‘Waterfall Coast’ | Kayak | Zodiac

Dag 9: Petersburg, Alaska
Authentiek ‘Noors’ stadje | Sons of Norway Hall 

Dag 10: Tracy Arm Fjords Terror Wilderness, Alaska
Expedities per zodiac 

Dag 11: Kake and Frederick Sound, Alaska
Tlingit cultuur | beren spotten 

Dag12: Sitka, Alaska
Ontscheping | transfer naar de luchthaven (optioneel)

Deze 12-daagse unieke expeditiecruise is inclusief alle overnachtingen en maaltijden aan boord, genoemde excursies en havengelden. Ook uw hotelovernachting voorafgaand aan de cruise is inbegrepen. Exclusief intercontinentale vluchten. Ook uw eventuele verlenging in Alaska en/of Vancouver verzorgen wij graag voor u. U kunt deze reis (of in tegenovergestelde richting) met de Ocean Victoria boeken op verschillende data van mei t/m september 2024.
Wij bieden u een uitgebreid aanbod van (expeditie)cruises in de Verenigde Staten en Canada. Vraag ons gerust om suggesties. Op verzoek sturen wij u graag de brochure van American Queen Voyages toe.

Sitka, Alaska, Verenigde Staten

Vancouver, Brits-Columbia, Canada

Waarom kiezen voor Indelible Travel

De organisatie en uitvoering van uw luxe vakantie of individuele rondreis is bij ons in goede handen. Daar kunt u op vertrouwen. Net zoals u kunt vertrouwen op:

Onze gedegen kwaliteit

Wij begrijpen dat uw vakantie waardevol is en uw tijd kostbaar. Reizen gaat ook om het omarmen van culturen en het creëren van blijvende herinneringen. Daarom geven wij u uit persoonlijke ervaring advies, stellen uw reis of vakantie voor u samen en verzorgen deze tot in detail.

Onze keuze voor authenticiteit

Wij geloven dat de beste manier om een bestemming te verkennen is door middel van authentieke ervaringen. Samen met onze partners ter plaatse bieden wij u een onuitwisbare ('indelible') reiservaring. Wij selecteren voor u de meest karaktervolle boutique hotels en stellen uw excursies samen opdat u de ware essentie van de bestemming ontdekt.

Onze duurzame werkwijze

Toerisme heeft impact op mensen en de wereld waarop wij leven. Door onze selectie van kleinschalige boutique hotels, onze keuze voor individuele en verdiepende excursies en door gebruik te maken van lokale partners en gidsen proberen wij de negatieve impact te verkleinen en op een verantwoorde manier de positieve effecten van het toerisme te vergroten.

Onze geruststellende zekerheden

Tales & Trails b.v., handelend onder de merknaam Indelible Travel, is aangesloten bij het Garantiefonds VZR, het Calamiteitenfonds, The Travel Club en branche-organisatie ANVR. Een prettige zekerheid voor, tijdens én na uw reis. Boekt u bij ons een reis, dan geniet u van extra zekerheid op basis van de nieuwe Europese Richtlijn Pakketreizen.

Ik heb interesse in deze reis

Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Veelgestelde vragen

Indelible Travel is een merk van Tales & Trails BV. Indelible Travel is specialist in Nederland en België in het samenstellen en organiseren van luxe, individuele (rond)reizen naar onder andere de Verenigde Staten van Amerika en binnenkort een aantal andere reisbestemmingen binnen en buiten Europa.

Onze reizen onderscheiden zich van veel ander reizen door de thematisering en de keuze voor bijzondere boutiquehotels. Slow travel is ons motto waarbij kwaliteit boven kwantiteit gaat.

Wij bieden luxe, individuele (rond)reizen aan naar de Verenigde Staten van Amerika. De komende tijd zullen wij op meer bestemmingen reizen gaan aanbieden.

U kunt via onze website niet direct boeken. Dat komt omdat wij geen reizen ‘in voorraad’ hebben. Als u interesse heeft in een van onze reizen, vraagt u bij ons een offerte aan. Na ontvangst van de offerte besluit u of u de reis definitief wilt boeken.

Onze reizen zijn flexibel en aanpasbaar aan uw specifieke wensen.