< Onze reizen

Erfenissen van koloniaal Amerika

€4499
 • Culture
 • History
 • Slow Travel

Uw reis door koloniaal Amerika van Boston naar Washington D.C.

Deze reis langs de Atlantische koloniën start in de historische stad Boston en voert u onder meer langs Portland, New York, Philadelphia en Richmond naar uw eindbestemming Washington D.C. Een fascinerende tocht door de geschiedenis en cultuur van het oosten van de Verenigde Staten langs enkele van de oudste en historisch belangrijkste plaatsen van het land laat u kennis maken met een rijke mix van architectuur, landschap en erfgoed. Deze reis biedt een unieke kans om te begrijpen hoe de geschiedenis van het land is gevormd en hoe deze steden een belangrijke rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van de Verenigde Staten.

Wat mag u van ons verwachten?

Indelible Travel staat voor kwaliteit, authenticiteit, exclusiviteit en inhoud. Al onze reizen kunt passen wij graag aan uw persoonlijke wensen aan. Desgewenst stellen wij uw reis volledig op maat samen. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

indelible-travel-usa-pennsylvania-philapdelphia-citytrip-independence hall-declaration independence

De geboorte van een staat

De oorsprong van de Atlantische koloniën in Amerika door Engelsen en Nederlanders is een interessante historische periode die plaatsvond tijdens de 17e en 18e eeuw. Beide landen speelden een belangrijke rol in de kolonisatie van wat nu de Verenigde Staten is. Deze koloniën vormden de basis voor de latere Verenigde Staten en hebben een blijvende invloed gehad op de cultuur, taal en geschiedenis van het land.

Highlights

Tijdens deze individuele rondreis per huurauto overnacht u in sfeervolle en comfortabele hotels.
 • Boston

  De geschiedenis van Boston gaat terug tot de vroege koloniale periode, waarbij het in 1630 werd gesticht door Engelse puriteinen. In de 18e eeuw speelde Boston een cruciale rol in de Amerikaanse Revolutie, met gebeurtenissen als de Boston Tea Party en de Slag bij Bunker Hill. De stad diende als een belangrijk centrum voor de Amerikaanse onafhankelijkheidsbeweging. Boston staat bekend om zijn historische bezienswaardigheden, waaronder de Freedom Trail en Faneuil Hall.

 • Chanler at Cliff Walk – Newport, Rhode Island

  U verblijft in The Chanler, een boutique hotel met adembenemende vergezichten over de oceaan, waar elegantie en gastvrijheid zorgen voor een op maat gemaakte ervaring die typisch voor Newport is. Dit legendarische herenhuis ligt aan de beroemde Cliff Walk en biedt twintig verschillende hotelkamers in die elegant zijn ingericht in verschillende historische stijlen.

   

 • Montauk, Long Island

  Montauk Long Island, gelegen aan de oostelijke punt van New York, is een schilderachtig kustplaatsje met een iconische vuurtoren dat bekend staat om zijn prachtige stranden, vissershaven en natuurlijke schoonheid. Het is een ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van de stad en te ontspannen in een idyllische kustomgeving.

 • New York City

  New York City, de stad die nooit slaapt, betovert met zijn iconische skyline, bruisende cultuur, en grenzeloze mogelijkheden. Bezoek het Vrijheidsbeeld, wandel door Central Park, en ervaar de Broadway-magie. Bewonder kunst in het MoMA en slenter door Times Square. De Big Apple, waar dromen werkelijkheid worden, is een onvergetelijke reiservaring. Welkom in de stad van dromen en onbegrensde avonturen.

 • Philadelphia, Pennsylvania

  Deze historische stad staat bekend staat om haar rijke geschiedenis. Enkele opvallende bezienswaardigheden in Philadelphia zijn: Independence Hall waar de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring en de Grondwet van de Verenigde Staten werden aangenomen met op steenworp afstand de Liberty Bell, het iconische symbool van vrijheid en onafhankelijkheid. Talloze musea maken een bezoek aan deze interessante stad zeker de moeite waard.

 • Washington D.C.

  De hoofdstad van de Verenigde Staten heeft een schat aan bezienswaardigheden en historische monumenten te bieden. Enkele van de meest opvallende bezienswaardigheden zijn: Het Witte Huis, US Capitol, Washington Monument, Lincoln Memorial en talloze interessante musea.

indelible-travel-usa-maine-portland-nature-lighthouse-cape elizabeth

Programma

 

Dag 1 – 3: Boston, Massachusetts
Freedom Trail | Lunch @ Boston market | Overnachting in Langham Hotel

Dag 4: Portland, Maine
Old Port Distric | Cape Elizabeth lighthouse | Overnachting in Press Hotel

Dag 5: Portsmouth, New Hampshire
Fort Constitution | Strawberry Banke museum | Overnachting in Three Chimneys Inn in Durham

Dag 6: Plymouth, Massachusetts
Bezoek de Mayflower | Pilgrim Hall museum | Overnachting in Hotel Mirbeau Inn

Dag 7: Newport, Rhode Island
Bezoek Cliff Walk | Fort Adams State Park | Overnachting in Hotel Chanler Cliff Walk

Dag 8: Montauk/Long Island, New York
Overtocht per autoferry naar Long Island | Bezoek Mountauk Point lighthouse| Overnachting in Gurney Montauk Resort

Dag 9 en 10: New York City
Bezoek aan Vrijheidsbeeld | Bezoek aan Hudson Yards | Overnachting in Hotel Chelsea NYC

Dag 11 en 12: Philadelphia, Pennsylvania
Bezoek aan Independence National Historical Park | Bezoek aan Historical District | Overnachting in The Franklin Rittenhouse

Dag 13: Richmond, Virginia
Bezoek aan Museum District | Bezoek aan American Civil War Museum | Overnachting in Hotel Wedmore Place (Williamsburg)

Dag 14: Virginia Beach, Virginia
Bezoek de Virginia Beach Boardwalk | Bezoek Cape Henry lighthouse | Overnachting in Hotel Cavalier

Dag 15 en 16: Washington D.C.
Bezoek aan American History Museum | Bezoek aan het Capitool | Overnachting in Hotel Madera

Indicatieprijs is inclusief overnachtingen in genoemde hotels (of gelijkwaardig), autohuur en hierboven genoemde excursies en activiteiten. Exclusief intercontinentale vluchten. 

Boston, Massachusetts, Verenigde Staten

Portland, Maine, Verenigde Staten

Portsmouth, New Hampshire 03801, Verenigde Staten

Plymouth, Massachusetts, Verenigde Staten

Newport, Rhode Island, Verenigde Staten

Montauk, New York 11954, Verenigde Staten

New York City, New York, Verenigde Staten

Philadelphia, Pennsylvania, Verenigde Staten

Richmond, Virginia, Verenigde Staten

Virginia Beach, Virginia, Verenigde Staten

Washington D.C., District of Columbia, Verenigde Staten

Waarom kiezen voor Indelible Travel

De organisatie en uitvoering van uw luxe vakantie of individuele rondreis is bij ons in goede handen. Daar kunt u op vertrouwen. Net zoals u kunt vertrouwen op:

Onze gedegen kwaliteit

Wij begrijpen dat uw vakantie waardevol is en uw tijd kostbaar. Reizen gaat ook om het omarmen van culturen en het creëren van blijvende herinneringen. Daarom geven wij u uit persoonlijke ervaring advies, stellen uw reis of vakantie voor u samen en verzorgen deze tot in detail.

Onze keuze voor authenticiteit

Wij geloven dat de beste manier om een bestemming te verkennen is door middel van authentieke ervaringen. Samen met onze partners ter plaatse bieden wij u een onuitwisbare ('indelible') reiservaring. Wij selecteren voor u de meest karaktervolle boutique hotels en stellen uw excursies samen opdat u de ware essentie van de bestemming ontdekt.

Onze duurzame werkwijze

Toerisme heeft impact op mensen en de wereld waarop wij leven. Door onze selectie van kleinschalige boutique hotels, onze keuze voor individuele en verdiepende excursies en door gebruik te maken van lokale partners en gidsen proberen wij de negatieve impact te verkleinen en op een verantwoorde manier de positieve effecten van het toerisme te vergroten.

Onze geruststellende zekerheden

Tales & Trails b.v., handelend onder de merknaam Indelible Travel, is aangesloten bij het Garantiefonds VZR, het Calamiteitenfonds, The Travel Club en branche-organisatie ANVR. Een prettige zekerheid voor, tijdens én na uw reis. Boekt u bij ons een reis, dan geniet u van extra zekerheid op basis van de nieuwe Europese Richtlijn Pakketreizen.

Ik heb interesse in deze reis

Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Veelgestelde vragen

Indelible Travel is een merk van Tales & Trails BV. Indelible Travel is specialist in Nederland en België in het samenstellen en organiseren van luxe, individuele (rond)reizen naar onder andere de Verenigde Staten van Amerika en binnenkort een aantal andere reisbestemmingen binnen en buiten Europa.

Onze reizen onderscheiden zich van veel ander reizen door de thematisering en de keuze voor bijzondere boutiquehotels. Slow travel is ons motto waarbij kwaliteit boven kwantiteit gaat.

Wij bieden luxe, individuele (rond)reizen aan naar de Verenigde Staten van Amerika. De komende tijd zullen wij op meer bestemmingen reizen gaan aanbieden.

U kunt via onze website niet direct boeken. Dat komt omdat wij geen reizen ‘in voorraad’ hebben. Als u interesse heeft in een van onze reizen, vraagt u bij ons een offerte aan. Na ontvangst van de offerte besluit u of u de reis definitief wilt boeken.

Onze reizen zijn flexibel en aanpasbaar aan uw specifieke wensen.